Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Liput Amsterdamin nähtävyyksiin ja kierroksiin

Tervetuloa AmsterdamLiput.fi-sivustolle! Täältä löydät liput kanavaristeilyille, nähtävyyksiin ja muihin turistikohteisiin Amsterdamissa. AmsterdamLiput.fi-sivuilla varauksen teko on vaivatonta niin kanavaristeilyille ja -busseihin sekä illallis- tai cocktailristeilyille pitkin Amsterdamin kauniita kanavia. Voit myös valita Amsterdamin Segway- tai Hop-on Hop-off -kierroksen. AmsterdamLiput.fi kautta varaat liput myös Madame Tussauds Amsterdamiin, Amsterdamin Dungeoniin tai vaikkapa Ajax Amsterdamin stadion-kierrokselle.

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Amsterdam kävelykierros

Alkaen 23,70 €

Lähde mukaamme tutustumaan Amsterdamin kuuluisimpiin paikkoihin, koe "de Jordaanin" naapurusto, Dam Square, "Beginjinfof" ja tietenkin Red Light District. 

Kohokohdat:
- 2.5h kävelykierros oppaan seurassa
- Koe kadut ja nähtävyyden jalan
- Nauti snackseja amsterdamilaiseen tyyliin

Koe Amsterdam jalan
Aloitamme kierroksen kävelemällä suositun "de Jordaanin" naapuruston läpi, missä aikoinaan kukoisti kansakulttuuri alueen kapeilla kaduilla ja pienissä kylätaloissa. 

Jatkamme matkaa Dam Squarille ja häikäisevään palatsiin, Amsterdamin oikeaan sydämeen. Seuraavaksi näet "Begijnhofin" kaupunkilaisen sisäpiha asutuksen 1500-luvulta, joka on säilyttänyt ainutlaatuisen osansa Amsterdamin tunnelmaa. "Begijnhofissa" näet mahtavan entisöidyn puutalon vuodelta 1528. Talo onkin yksi Amsterdamin vanhimpia.

Kierros päätetään punaisten lyhtyjen alueelle eli  Red Light District - "de Wallen":iin, yhteen kiehtovimmista nähtävyyksistä Amsterdamissa.

Kierros järjestetään englanniksi.

Kuinka saan lippuni?
Pian varauksen vahvistamisen jälkeen sähköinen lippu lähetetään sinulle sähköpostiisi. Tulosta lippu ja ota se mukaan matkalle.

Mistä kierros alkaa? 
Amsterdam kaupunkikierros alkaa Lindbergh Excursions toimistolta. Olethan paikalla jo 15 minuuttia ennen retken alkua!

Kuinka kauan kierros kestää?
Kesto on noin 2.5h.

Onko lapsille lippuja?
Kyllä, lastenlippu on tarkoitettu 4-13-vuotiaille lapsille. 0-3-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.  

Aukioloajat

Kesäkausi: Maanantai, keskiviikko, perjantai, lauantai ja sunnuntai klo 13.45. Kesä + elokuussa extrana myös lähtö klo 10.45. Talvikausi: Lauantaisin klo 13.00. 

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Kesto: 2 tunti 30 minuuttia

Saapumisohjeet

Amsterdam kävelykierros

Osoite
Damrak 26 1021 LJ Amsterdam

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!