Van Gogh -museo

4.4 (96)

Van Goghin museossa Amsterdamissa on maailman suurin kokoelma Vincent van Goghin maalauksia. Pääset näkemään satoja piirustuksia, maalauksia ja kirjeitä, kuten esimerkiksi maailmankuulun Auringonkukkia-teoksen. Museo on todella ainutlaatuinen ja vierailun arvoinen paikka seuraavalla Amsterdamin matkallasi!

Kohokohdat

- Näe kuuluisa Van Goghin museo, yksi Amsterdamin suosituimmista nähtävyyksistä

- Ihaile maailman laajinta Van Gogh -taidekokoelmaa

- Hyödynnä mahdollisuus tutustua museoon multimediaoppaan avulla

Mitä odottaa?

Näe maailman laajin van Gogh -näyttely

Amsterdamin Van Gogh -museosta löytyy maailman suurin kokoelma Vincent van Goghin maalauksia. Kokoelma koostuu yli 200:sta van Goghin tunnetusta muotokuva-, asetelma- ja maisemateoksesta. Pääset tutustumaan hollantilaiseen taiteilijaan paremmin satojen kirjeiden ja piirustuksien kautta. 

Vuonna 1853 syntynyt Vincent Van Gogh on yksi Euroopan historian merkittävimmistä taiteilijoista ja hänen maalauksensa ovat maailmankuuluja. Tarina oman korvansa leikkaamisesta on monelle tuttu, mutta Van Goghin tarina on paljon muutakin. Museo tutustuttaa vierailijansa tämän erikoisen miehen elämään ja avaa hänen tavoitteita, tunteita sekä hänet ympäröiviä myyttejä. 

Näe kuuluisimmat teokset

Museon häkellyttävän kokoelman pysyviä teoksia ovat mm. "Auringonkukkia", "Kukkiva mantelipuu", "Perunansyöjät" sekä lukuisat van Goghin omakuvat. Museossa on esillä myös van Goghin inspiraation lähteiden Monetin ja Gauguinin sekä monen muun 1800-luvun taiteilijan teoksia. Lisäksi museo järjestää vuosittain kolme vaihtuvaa näyttelyä. Koet kaiken tämän vain yhdellä lipulla!

Kurkista syvemmälle van Goghin maailmaan multimediaoppaan avulla

Mikäli haluat saada vierailusta irti vielä enemmän, voit varata itsellesi interaktiivisen ääniopastuksen. Tämä multimediaopas antaa sinulle paremman käsityksen siitä, kuinka van Gogh työskenteli ja mikä motivoi häntä. Opas auttaa tarkastelemaan van Goghin teoksia täysin uudesta näkökulmasta, paljastaen van Goghin, jota et koskaan tuntenut.

Miten toimin?

Kuinka saan lippuni?

Saat pian varauksen vahvistuttua e-lipun sähköpostiisi. Tulosta lippu ja ota se mukaasi museoon tai näytä se puhelimestasi.

Kuinka kauan lippuni on voimassa?

Lippusi Van Gogh -museoon on voimassa vain varaamanasi päivänä.

Lippukategoriat

Aikuinen (18+)

Lapsi (0-17): ilmainen sisäänpääsy

Aukioloajat

Tarkista varattavissa olevat ajankohdat kalenterista.

Varaa
Alkaen 26,40 €

la, 1 kes 2024

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Ääniopastus

Mitä sisältyy hintaan?

- Lippuun sisältyy pääsy kaikkiin Van Gogh -museon näyttelyihin ilman erillistä maksua.

- Valittaessa: interaktiivinen ääniopas. Saatavilla 11 eri kielellä.

Saapumisohjeet

Van Gogh -museo

Osoite
van Gogh Museum Museumplein 6 1071 Amsterdam

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!