Ticmate
Lippuja kansainvälisiin tapahtumiin
Yli 130 maassa ja 6 mantereella

Tietoa AmsterdamLiput.fi:stä

AmsterdamLiput.fi on ruotsalaisomisteinen yritys, jolla on toimistot Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Barcelonassa ja puhelinpalvelukeskus Lontoossa. AmsterdamLiput.fi auttaa Amsterdamin revyy- ja varieté-näytöksistä, ravintoloista, nähtävyyksistä ja muista Amsterdamissa kohteista kiinnostuneita matkailijoita tekemään matkajärjestelyt ja varaukset nopeasti, turvallisesti ja vaivattomasti. Paikallisten sopimusten ja kontaktien ansioista, pystymme tarjoamaan liput kilpailukykyiseen hintaan myös tapahtumiin, jotka saattavat olla loppuunmyyty Amsterdamissa.

Haluamme taata asiakkaillemme turvallisen ympäristön tehdä lippuvaraukset ja tehdä matkasta asiakkaillemme unohtumattoman kokemuksen.

AmsterdamLiput.fi:in johtohahmon Marcus Moeschlin intohimona ja kiinnostuksen kohteina ovat jalkapallo, musikaalit, konsertit, nähtävyydet ja kaikenlaiset tapahtumat. Hän järjesti jo 18-vuotiaana rock-kiertueita Ruotsissa ja on siitä lähtien järjestänyt tapahtumia ja tarjonnut kansainvälisiä kokemuksia matkailijoille kilpailukykyiseen hintaan. Hänellä on myös ollut vuosia oma lippumyymälä Ruotsissa. Marcus kuuluu myös pieneen ryhmään digitaalisia pioneereja, jotka kehittivät 1990-luvulla sähköisen lippujärjestelmän Global Tickets, jonka kautta 22 maata osti ja myi sähköisiä pääsylippuja. Toisin kuin Global Tickets, kilpailijat käyttivät vielä 1990-luvulla faksia, teleksiä ja puhelimia. Tekemästään pioneerityöstä Global Tickets sai vuonna 1992 "The Queen´s Award" palkinnon parhaimmasta vienti-ideasta.

Tanskan Kööpenhaminan toimistoa johtaa Kim Harpers ja Lene Aagesen. Kuten Marcus myös Kim on erittäin kiinnostunut maailmanlaajuisista tapahtumista, etenkin musikaaleista ja urheilutapahtumista. Kim aloitti uransa lipunmyynnin parissa jo vuonna 1996, kun hän aloitti työt ARTE Udlandilla, yhdessä Global Ticketsin yhteistyökumppaneista. Kim toimi Tanskan maajohtajana monen vuoden ajan ja oli osan ajasta myös yrityksen Pohjoismaiden johtaja. Lene Aagesen oli ARTE Udlandin ensimmäinen työntekijä, kun lippupalvelu avasi ensimmäisen kerran ovensa yli 30 vuotta sitten! Hän oli siis ensimmäinen kansainvälisten tapahtumien lipunmyynnin asiantuntija Tanskassa ja on ollut alalla siitä saakka! Lenellä on ainutlaatuinen tuntemus kansainvälisten tapahtumien lipunmyynnistä.

AmsterdamLiput.fi:llä on siis monien vuosien kokemus alalta. Sillä on toimistoja Ruotsissa ja Tanskassa ja puhelinpalvelukeskus Lontoossa ja Kööpenhaminassa, joiden ansiosta BerliiniLiput.fi on paikallinen matkatoimisto, jolla on maailmanlaajuinen verkosto ja halu menestyä kansainvälisillä markkinoilla.

AmsterdamLiput.fi:in omistaa Ticmate

Marcus Moeschlins pääyritysTicmate on toiminut vuodesta 2006 ja se on kasvanut tasaisesti sen perustamisesta lähtien. Ticmaten tavoite on olla Euroopan markkinajohtaja kansainvälisten tapahtumien lipunmyynnissä. Osa Ticmaten markkinastrategiaa oli sen lanseeraama ensimmäinen musikaalisivusto LondonMusikaler.se. Nykyään se on saatavilla 18 eri kiellellä yli 18 maassa. AmsterdamLiput.fi:in tavoitteena on saattaa se 16 kielelle ja yli 40 maan käyttöön. Vuonna 2009/2010 Ticmate lanseerasi myös jalkapallo-otteluiden sivustot, LontoonJalkapallo.fi, BarcelonaJalkapallo.fi, ItalianJalkapallo.fi ja MadridJalkapallo.fi ja hyvin suositut sivustot LontoonLiput.fi , PariisiLiput.fi, NewYorkLiput.fi, RoomaLiput.fi, PrahaLiput.fi, BarcelonaLiput.fi, MadridLiput.fi ja PrahaLiput.fi jotka myyvät lippuja nähtävyyksiin, tapahtumiin, turistikohteisiin ja retkille! AmsterdamLiput.fi:in johtoryhmässä istuu, VD Marcus Moeschlin Ole Oftedal, ja Jan Friedman. Sekä Oftedalilla että Friedmanilla on monen vuoden kokemus yritysjohtamisesta ja he toimivat useiden matkailun, median ja kaupan alan yritysten johtoryhmissä.