Hollantilaiset mestarit

Koe kaksi maailman huippumuseota: Van Gogh -museo ja Rijksmuseum. Nauti ainutlaatuisista mestariteoksista, jotka ovat hollantilaisten mestareiden kädenjälkeä. Bongaa mm. Van Gogh, Rembrandt, Frans Hals ja Johannes Vermeerin teoksia tällä opastetulla kierroksella.

Kohokohdat:
- 7h opastettu kierros
- Koe kaksi maailman huippu taidemuseota
- Vältä jonot fast track-lipulla
- Kahvi ja kevyt lounas sisältyvät hintaan
- Ilmainen sisäänpääsy Diamond museoon

Hollantilaiset mestarit
Koko päivän kierroksemme alkaa viehättävältä museoaukiolta. Aloitamme vierailemalla Van Gogh -museossa, ohittaen pitkät jonot sisäänpääsylle ja pääsemme suoraan nauttimaan huipputaiteesta. Pienen ryhmän ja oppaan ammattimaisen tiedon avulla, saat vastaukset kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin taiteeseen liittyen. Kierroksen jälkeen jää hieman aikaa vierailla museon kaupassa ja nauttia kahvit kahvilassa (sisältyy hintaan). 

Lopuksi lähdemme veneajelulle pitkin Amsterdamin kanavia. Parhaat näkymät silloille, kanavataloille, kirkoille, torneille ja muille nähtävyyksille ovat taatut! Nauti Amsterdamin kauniista maisemista veneen kyydissä. Veneajelu kestää noin 1.5h ja tarjoilemme kevyen lounaan ajelun aikana (sisältyy hintaan).

Takaisin maanpinnalla, suuntaamme Rijksmuseumiin. Ohitamme jonot ja pääsemme suoraan sisälle museoon. Opas kuljettaa kierroksen museossa. Näe mestariteokset kuten Vermeerin Milkmaid ja Rembrandtin Night Watch. 

Kierros päättyy Coster Diamondsiin. Sinulla on ilmainen sisäänpääsy Diamond museumiin, mikäli haluat vielä käydä katsomassa tämän museon. 

Kierros järjestetään englanniksi ja espanjaksi. 

Kuinka saan lippuni?
Pian varauksen vahvistamisen jälkeen sähköinen lippu lähetetään sinulle sähköpostiisi. Tulosta lippu ja ota se mukaan matkalle.

Mistä kierros alkaa? 
Kierros alkaa Lindbergh Excursions toimistolta. Olethan paikalla jo 15 minuuttia ennen retken alkua!

Kuinka kauan kierros kestää?
Kesto on noin 7h.

Onko lapsille lippuja?
Kyllä, lastenlippu on tarkoitettu 4-12-vuotiaille lapsille. 0-3-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. 

Lippukategoriat

Adult 13+
Child 4-12
Infant 0-3 (free)

Aukioloajat

Katso kalenterista päivä ja aik

Varaa
Alkaen 129,60 €

ma, 26 hel 2024

Peruutettavat liput Peruutettavat liput
Liput peruttavissa 48 tuntia ennen esitysajankohtaa. Lipun hinnasta saatetaan periä 20 % peruutusmaksu.

Välitön vahvistus

Tulostettava lippu

Live-opastus

Kesto: 7 tunti

Saapumisohjeet

Hollantilaiset mestarit

Osoite
Paulus Potterstraat 8 1071 CZ Amsterdam

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!