Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Liput Amsterdamin nähtävyyksiin ja kierroksiin

Tervetuloa AmsterdamLiput.fi-sivustolle! Täältä löydät liput kanavaristeilyille, nähtävyyksiin ja muihin turistikohteisiin Amsterdamissa. AmsterdamLiput.fi-sivuilla varauksen teko on vaivatonta niin kanavaristeilyille ja -busseihin sekä illallis- tai cocktailristeilyille pitkin Amsterdamin kauniita kanavia. Voit myös valita Amsterdamin Segway- tai Hop-on Hop-off -kierroksen. AmsterdamLiput.fi kautta varaat liput myös Madame Tussauds Amsterdamiin, Amsterdamin Dungeoniin tai vaikkapa Ajax Amsterdamin stadion-kierrokselle.

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Hop On Hop Off Kiertoajelu Amsterdam

5.0 (2)
Alkaen € 21.9

Amsterdamin kiertoajelu Hop-on hop-off -busseilla on helppo ja hauska tapa tutustua Amsterdamiin. Amsterdamin Hop-On Hop-Off -kierroksilla pääset näkemään kaupungin parhaimmistoa. Varaa lippusi täältä!

Mitä odottaa?

Tutustu Amsterdamiin omaan tahtiisi avokattoisen bussin kyydistä Hop on Hop off -kiertoajelullamme. Sinun tulee vain hypätä yhteen punaisista busseistamme ja pääset Amsterdamin kierrokselle! Voit hypätä bussista pois milloin vain, kierrellä ympäriinsä ja hypätä taas seuraavan bussin kyytiin, kun on aika vaihtaa maisemaa. Helppo, edullinen ja mahtava kokemus.

Amsterdamin kaupunkiajelu tarjoaa 10 eri pysäkkiä:

Pysäkki 1: Keskusasema - Pysäkki 2: Nieuwezijds Voorburgwal - Pysäkki 3: Westerkerk - Pysäkki 4: Leidseplein - Pysäkki 5: Museumplein - Pysäkki 6: Stadhouderskade/De Pijp - Pysäkki 7: Waterlooplein - Pysäkki 8: Amstel/Muntplein - Pysäkki 9: Damrak - Pysäkki 10: - Sint Nicolaaskerk.

Voit hypätä bussista pois ja tutustua kaikkiin Amsterdamin upeimpiin nähtävyyksiin, kuten Anne Frankin talo, The Van Gogh Museo, Kuninkaallinen Palatsi, Rembrandtin museotalo, Madame Tussauds Amsterdam, Amsterdam Dungeon, Punaisten lyhtyjen kortteli ja monia, monia muita!

Katso reitit kartasta!

Tärkeää tietoa

- Lähdöt joka 20 minuutti ympäri vuoden.
- Ensimmäinen bussi lähtee klo 9 ja viimeinen lähtee kello 18.15.
- Liput ovat voimassa 24h - rajaton matkustamisoikeus.
- Liput ovat voimassa kuukauden niiden varaamisesta.
- Kaikissa busseissa on elävä selostus englanniksi ja hollanniksi sekä nauhoitettu selostus englanniksi, saksaksi, ranskaksi, espanjaksi, italiaksi ja venäjäksi.
- Tostie/e-lippu lähetetään sinulle kun olet vienyt varauksen loppuun ja sinun tulee esittää se paikan päällä päästäksesi bussiin. Voit hypätä bussiin miltä tahansa pysäkiltä, jolloin saat lippusi ja reittikartan.
- Lasten liput: 4-13-vuotiaille. Alle kolme vuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi maksavan aikuisen kanssa.
- Ei sisäänpääsymaksuja nähtävyyksiin tai museoihin. Ne kuuluvat lipun hintaan.
- Näe Amsterdam kokonaisuudessaan Hop-on Hop-off kiertoajelulla TÄÄLTÄ!

Aukioloajat

Lähdöt päivittäin, vuoden ympäri. Katso lähtöajat vasemmalta.

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Audio-opastus

Live-opastus

Saapumisohjeet

Hop On Hop Off Kiertoajelu Amsterdam

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!