Johan Cruijff Arena Stadiumin kierros

Vieraile legendaarisen jalkapalloilijan ja valmentajan mukaan nimetyllä Johan Cruijff -areenalla Amsterdamissa! Saat opastetun kierroksen AFC Ajaxin kotikaupungin stadionilla ja kuulet joukkueen historiasta sekä itse areenasta. Lippu sisältää vierailun Gallery of Famessa kentällä ja jopa lehdistöhuoneessa!

Kohokohdat

- Vieraile jalkapallolegenda Johan Cruijffin mukaan nimetyllä stadionilla
- Näe AFC Ajaxin koti
- Nauti perusteellisesti opastetusta stadionkierroksesta
- Vieraile Gallery of Famessa
- Kuule AFC Ajaxin historiasta

Mitä odottaa?

Äskettäin leikatun ruohon tuoksu nousee nenääsi. Jalkapallofanille mikään ei vedä vertoja vihreälle kentälle, joka on AFC Ajaxin koti.  Huutavat ja innokkaat fanit eivät ole vallanneet paikkoja vierailusi aikaan, mutta saat silti kokea, miltä tuntuu olla ammattilaisjalkapalloilija.

Tällä Johan Cruijff-areenan kierroksella näet kaikki kulissien takana olevat paikat, joita tällä stadionilla on tarjottavana! Vierailet lehdistösalissa ja saat mahdollisuuden seistä mikrofonin takana, aivan kuin oikeat toimittajat haastattelisivat sinua. Saat myös mahdollisuuden olla tämän kauden pelaajien ympäröimänä 'Tapaa joukkue' -valokuvaseinällä!

Oppaasi kertoo sinulle kaiken areenan historiasta sekä jalkapallolegenda Johan Cruijffista, jonka mukaan stadion on nimetty! Hänestä tuli ammattilaisjalkapalloilija 17-vuotiaana. Pitkän ja kukoistavan uransa aikana hän oli pelaaja ja valmentaja, joka halusi, että jalkapalloa kutsutaan ”kauniiksi peliksi." Ja kun hän oli paikalla, niin se myös oli sitä!

Kierrokseen sisältyy myös vierailu Gallery of Famessa. Täällä kuulet lisää AFC Ajax -joukkueen menneisyydestä sekä nykyisestä tilanteesta - ja saatat ehkä jopa nähdä tulevaisuuteen!

Miten toimin?

Saat pian varauksen vahvistuttua sähköpostiisi e-lipun, jonka voit joko tulostaa mukaan tai näyttää puhelimestasi.

Lippukategoriat

Aikuinen (13+)
Lapsi (5–12)
Sylilapsi (0-4): ilmainen sisäänpääsy

Varaa
Alkaen 19,00 €

to, 27 tam 2022

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Live-opastus

Kesto: 1 tunti 15 minuuttia

Mitä sisältyy hintaan?

- Sisäänpääsy Amsterdamin Johan Cruijff-areenalle

- Opastettu kierros

Saapumisohjeet

Johan Cruijff Arena

Osoite
ArenA Boulevard 1 1100 DL Amsterdam

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!