Viehättävä Hollanti

Koe viehättävä Hollanti. Tällä retkellä menemme Hollannin autenttisimpiin kyliin, jossa voit nauttia maisemista suloisine tuulimyllyineen, pienine kylineen, kanavineen ja maistella herkullisia hollantilaisia erikoisuuksia sekä paljon muuta.

Kohokohdat:
- 8 tunnin kierros charmikkaassa Hollannissa
- Lounas Voledamsissa sisältyy hintaan
- Vieraile puukenkien tekijän workshopissa
- Juustomaistelua Edamissa
- Zaanse Schansessa pääset kurkistamaan tuulimyllyyn sisälle

Koe viehättävä Hollanti
Matka Markeniin, pieneen kalastajakylään, joka on kuuluisa perinteisestä hollantilaisesta kulttuuristaan, taittuu ihastellen kauniin hollantilaisen maaseudun maisemia ajaessamme sen läpi. Markenissa kävelemme oppaan johdolla viehättävien katujen läpi ja opas samalla kertoo tietoa paikan historiasta. Pysähdys sisältää vierailun puukenkätekijän luona, jossa voit seurata kiireistä käsityöläista puuhissaan ja ihailla hänen ammattitaitoaan. 

Jatkamme matkaa veneen kyydissä, jossa voit samalla nauttia kupillisen kahvia ja maukkaan piirakan kun matkaamme kohti Volendamia. Voldemissa sinulla on hieman vapaa-aikaa käytettävissäsi haluamallasi tavalla. Voit tutustua hollantilaisiin kalastajakyliin ja shoppailla putiikeissa. Tapaamme lounaalla ravintolassa.

Seuraava pysäkkimme on Hollannin sydämessä: pienessä Edamin kylässä, joka on kuuluisa juustoistaan. Täällä maistelemme maukkaita juustoja, ja saat aidon tuntuman Edamista!

Viimeisenä suuntaamme Zaanse Schanseen. Näe historialliset tuulimyllyt 1700-1800 -luvuilta ja vieraile jopa tuulimyllyn sisällä. Tämän jälkeen palaamme takaisin Amsterdamiin. 

Kierros on englanniksi, saksaksi ja espanjaksi.

Kuinka saan lippuni?
Pian varauksen vahvistamisen jälkeen sähköinen lippu lähetetään sinulle sähköpostiisi. Tulosta lippu ja ota se mukaan matkalle.

Mistä kierros alkaa? 
Amsterdam kaupunkikierros alkaa Centraal Stationin IJ-hallin itäisimmästä päästä. Olethan paikalla jo 15 minuuttia ennen retken alkua!

Kuinka kauan kierros kestää?
Kesto on noin 8 tuntia.

Onko lapsille lippuja?
Kyllä, lastenlippu on tarkoitettu 4-12-vuotiaille lapsille. 0-3-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Lippukategoriat

Adult 13+
Child 4-12
Infant 0-3 (free)

Aukioloajat

Katso kalenterista päivä ja aik

Varaa
Alkaen 121,40 €

ti, 25 kes 2024

Peruutettavat liput Peruutettavat liput
Liput peruttavissa 48 tuntia ennen esitysajankohtaa. Lipun hinnasta saatetaan periä 20 % peruutusmaksu.

Välitön vahvistus

Tulostettava lippu

Live-opastus

Kesto: 8 tunti

Saapumisohjeet

Viehättävä Hollanti

Osoite
De Ruijterkade 34a 012 AA Amsterdam

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!