Nähtävyydet

Et voi vierailla Amsterdamissa ilman, että vierailet Amsterdamin suosituimmissa kohteissa, kuten Madame Tussaudsissa, Amsterdam Dungeonissa, Ajax Amsterdam Stadiumilla, Anne Frankin talossa, Rijksmuseumilla ja monissa muissa nähtävyyksissä. Varaa lippusi täältä, hyppää jonon ohi ja saatat jopa säästää rahaa!

Nähtävyydet
 
Van Gogh -museo

Van Gogh -museo

4.0
(2)

Van Goghin museossa Amsterdamissa on maailman suurin kokoelma Vincent van Goghin maalauksia ja se on todellakin ainutlaatuinen paikka. Van Goghin museo on Amsterdamin matkan pakollinen käyntikohde. Osta lippusi Amsterdamin Van Goghin museoon täältä!

Alkaen € 17.00
Amsterdamin Madame Tussauds

Amsterdamin Madame Tussauds

Vieraile Madame Tussaudsin maailmassa Amsterdamissa ja pääse suosikki tähtiesi, kuten Adelen, Barack Obaman, James Bondin, Lady Gagan ja Justin Bieberin kanssa samaan kuvaan. Varaa lippusi Amsterdamin Madame Tussaudsiin täältä!

Alkaen € 23.50
Amsterdam Dungeon

Amsterdam Dungeon

Tervetuloa Amsterdam Dungeoniin, yli 500 vuotta Amsterdamin kauhistuttavaa historiaa. Jos sinua ei pelota, varaa lippusi täältä Amsterdam Dungeoniin ja pääset näkemään 11 esitystä, 7 näyttelijää ja 500 vuotta historiaa tässä erityisessä kokemuksessa!

Alkaen € 23.00
Amsterdam jääbaari

Amsterdam jääbaari

Vieraile Amsterdamin viileimmässä nähtävyydessä! Sinut toivotetaan tervetulleeksi raikkaan cocktailin kera. Sisällä jääbaarissa avautuu eteesi jäinen ihmemaailma käsintehdyistä jääveistoksista ja huonekaluista. Lippu sisältää 3 drinkkiä! Varaa lippusi täältä!

Alkaen € 19.00
Body Worlds - The Happiness Project

Body Worlds - The Happiness Project

Vieraile kiehtovassa Gunther von Hagensin 'The Happiness Project'- näyttelyssä Body Worldsissa, Amsterdamissa. Body Worlds on maailmanlaajuinen menestys 40 miljoonalla vierailijallaan. Hanki lippusi täältä!

Alkaen € 18.00
Heineken VIP-retki

Heineken VIP-retki

Varaa Heineken VIP-retkemme jo kotona ja ohita jonot suosittuun Heineken Experienceen Amsterdamissa! Retkeen sisältyy olutmaistajaiset juustojen ja pikkupurtavien kera sekä asiantuntevan oppaan palvelut.

Alkaen € 49.00
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin