Ehdot

Jo ostettuja ja vahvistettuja lippuja ei voi enää vaihtaa, palauttaa tai peruuttaa. Kun olet tehnyt varauksesi, lähetämme e-lipun/liput sähköpostiosoitteeseesi PDF-tiedostona.

Tulostettu lippu tulee ottaa mukaan paikan päälle. Lue tarkkaan e-lipussa annetut ohjeet. Lippuun on selvästi ilmoitettu, mihin sinun tulee mennä, mikäli sinun täytyy vaihtaa tosite/e-lippusi varsinaiseen lippuun, tai missä paikassa sinun pitää esittää e-lippusi.

E-lippuusi on selkeästi merkattu tapaamisaika tai aukioloajat sekä osoite. Noudatathan näitä ohjeita. Mikäli et toimi näiden ohjeiden mukaan, emme voi taata, että voit noutaa lipun/liput, tai että voit osallistua tapahtumaan, koska lipputoimisto saattaa olla suljettu tai tapahtuma/kierros/ottelu saattaa ehkä olla jo alkanut. Ticmatea ei voida pitää vastuussa erilaisista liikenneongelmista, perutuista lähdöistä, äärimmäisistä sääolosuhteista tai muista ennalta-arvaamattomista tapahtumista, jotka saattavat aiheuttaa myöhästymisen tapaamispaikalta/tapahtumasta.

Ticmate toimii vain lipunmyyntiedustajana itse tapahtumanjärjestäjälle/palveluntarjoajalle, eikä sitä voida pitää vastuussa tapahtumasta tai tapahtuman sisällöstä. Ticmatea ei voi myöskään pitää vastuullisena, mikäli tapahtumassa käytetään sijaista, tai mikäli tapahtumassa on muita korvaavia tai vaihtuvia sisältöjä.

Jos liput on ostettu kaupallisiin tarkoituksiin (harmaan talouden jälleenmyyntiin), mikä tarkoittaa, että liput ostetaan muille kuin ostajalle, voidaan lippujen kelpoisuus evätä.

Yleensä Timaten hinnat ovat samankaltaisia kohteen lipputoimiston hintojen kanssa. Usein Ticmaten hinnat ovat edullisemmat, kuin jos ostaisit ne suoraan kohteen lipunmyynnistä. Joihinkin erittäin kysyttyihin tapahtumiin (kuten jalkapallo-otteluihin) Ticmaten hinnat sisältävät 10-50% suuruisen käsittelymaksun, joka jaetaan tapahtumajärjestäjän, agentin ja Ticmaten kanssa. Joihinkin huippupeleihin, paikallisotteluihin ja kansainvälisiin matseihin käsittelymaksu saattaa olla yli 100%. Musikaalilippujen hinnat voivat olla 25% korkeammat perjantain ja lauantain näytöksiin.

Jos olet varannut lippuja jalkapallo-otteluihin, suosittelemme, että luet huolellisesti kaiken infon jalkapalloseuran kohdalta. Erityisesti suosittelemme, että luet kaikki varausehdot koskien ottelupäivämäärän ja kellonajan muutoksia, paikkojasi jalkapalloareenalla sekä lippujen noutoa.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat tietää lisää käyttöehdoistamme, tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin osoitteessa   FAQ . Mikäli haluat kysyä jotain tai antaa moitteita, ole ystävällisesti yhteydessä sähköpostitse helpdesk@ticmate.com. Huomiothan, että mikäli haluat tehdä valituksen Ticmatelle, sinun tulee olla yhteydessä meihin 14 päivän sisällä tapahtumapäivästä. .

Jotta voimme vahvistaa varauksesi, joitakin henkilötietojasi, kuten nimesi, emailisi ja matkapuhelinnumerosi, tallentuu tietojärjestelmäämme Ruotsissa. Näitä tietoja jaetaan turvatun ja salatun yhteyden kautta palveluntarjoajillemme, jotka saattavat sijaita EU:n ulkopuolella, mikäli kyseinen turistikohde siellä sijaitsee. Emme tallenna maksutietoja, jotka salataan ja lähetetään maksutavan tarjoajalle EU:n sisällä. Sekä me Ticmatella että palveluntarjoajamme olemme sitoutuneita noudattamaan tietosuojauudistusta (EU:n yleinen tietosuoja-asetus - GDPR), ja takaamme, ettei henkilötietoja jaeta kolmansille osapuolille muussa tarkoituksessa, kuin sivustoltamme hankitun tai tilatun palvelun tarjoamiseen tai asiakastyytyväisyyden kehittämiseen liittyvissä asioissa.

Kaikki henkilötiedot tuhotaan säännöllisesti, kun niitä ei enää tarvita. Käyttäjällä on myös oikeus vaatia raporttia hänestä tallennetuista henkilötiedoista ja/tai vaatia häntä koskevien henkilötietojen täydellistä tuhoamista ottamalla yhteyttä osoitteeseen dataprivacy@ticmate.com. Mikäli valitset maksutavaksi kolmannen osapuolen tarjoaman palvelun, kuten Klarna, PayPal tai Swish, hyväksyt heidän käyttöehtonsa tietosuojaan liittyen. Lue lisää oikeuksistasi liittyen henkilötietoihin, niiden tallentamiseen ja käyttämiseen Ticmatella, sekä kolmansien osapuolien ja Ticmaten välisiin toimintatapoihin täältä.

Mikäli tässä dokumentissa on eroavaisuuksia englanninkielisen ja suomenkielisen version välillä, englanninkielinen versio on pätevä.