Keukenhof puutarha & Haarlem

Keukenhof puutarha & Haarlem

Hinta/henkilö alkaen € 109.00

Vieraile uskomattomassa Keukenhofissa: yli 32 hehtaaria täynnä mitä kauneimpia kukkia, 7 miljoonaa tulppaania, hyasinttia ja narsissia muodostavat ihanan kukkaparatiisin. Näe kaikki tämä, tällä kokopäivän kestävällä kierroksella, joka vie sinut Keukenhofiin. Nauti piknik puutarhassa ainutlaatuisissa maisemissa, tapaa puutarhuri ja nähdäksesi lisää, kävele lähellä olevaan Haarlemiin. Varaa kierroksesi täältä!

Kohokohdat:
- Opastettu kierros Keukenhofissa
- Fast track -sisäänpääsy jolla vältät pitkät jonot
- Herkullinen lounas tulppaanipuutarhassa
- Tapaa puutarhuri
- Vapaa-aikaa tutkia puutarhaa
- Opastettu kävelykierros Haarlemiin

Sukella keväiseen kukkamereen Keukenhofissa
Kierros alkaa Amsterdamista ja vie sinut Keukenhofin puutarhalle. Keukenhof on yksi Hollannin suosituimmista nähtävyyksistä ja puiston ollessa auki vain 8 viikon ajan keväällä, on se hyvin vilkas nähtävyys. Onneksi tarjoamme fast track -lippuja, jolla ohitat pitkät sisäänpääsyjonot ja voit kävellä suoraan puutarhaan. Oppaasi kuljettaa teidät läpi kauniin puutarhan ja esittelee teidät yhdelle puiston ammatti puutarhurille. 

Nautitte piknik lounaan tulppaanipuutarhassa (sisältyy hintaan). Lounaan jälkeen saat hieman vapaa-aikaa tutkia ympäristöä itseksesi.

Viimeinen pysähdyksenne on Haarlem (pohjois Hollannin provinssin pääkaupunki). Ajomatka taittuu upeiden tulppaanipeltojen lomassa ihaillen maisemia. Haarlemissa jatkatte retkeä jalan, samalla kuunnellen oppaan kertomuksia paikan historiasta, goottilaisesta arkkitehtuurista ja kulttuurista.

Kierros saatavilla englanniksi, saksaksi ja espanjaksi.

Kuinka saan lippuni?
Pian varauksen vahvistamisen jälkeen sähköinen lippu lähetetään sinulle sähköpostiisi. Tulosta lippu ja ota se mukaan matkalle.

Mistä kierros alkaa? 
Kierros alkaa Lindbergh Excursions toimistolta. Olethan paikalla jo 30 minuuttia ennen retken alkua!

Kuinka kauan kierros kestää?
Kesto on noin 8h.

Onko lapsille lippuja?
Kyllä, lastenlippu on tarkoitettu 4-12-vuotiaille lapsille. 0-3-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. 

 

Erittäin hyvä 4.0

4.0 1 customer reviews
Onnistunut retki Keukenhofin puutarhaan ja Haarlemiin

Retken varaaminen oli helppoa ja retki ja opastus oikein onnistunut. Lähtöajan kanssa oli epäselvyyttä, koska lähtö tapahtui 15 minuuttia ennakkotietoja myöhemmin. Onneksi olimme tarkkana ja kyselimme asiaa monta kertaa, jotta pääsimme mukaan matkalle.

Tanjua, Littoinen
SUN, 12 HUH 2015
4.0

Varaa liput

Päivämäärä
Keukenhof puutarha & Haarlem Tietoja

Keukenhof puutarha & Haarlem
Kierros alkaa Lindbergh Excursions toimistolta:
Damrak 26 1021 LJ Amsterdam

Tietoja

Keukenhof puutarha & Haarlem
Kierros järjestetään maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9.15 (27. maaliskuuta - 17. toukokuuta). 

Ohjeet

Ohjeet
Lähin raitiovaunupysäkki on Rijksmuseum. 

Katso karttaa Katso karttaa

09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin